CENTRUL MEDICAL BUZATU a luat naștere din pasiune pentru medicină, grijă faţă de oameni, abnegație pentru valoarea terapeutică a actului medical și din devotament pentru etica medicală.

Misiunea noastră este să oferim pacienţilor servicii medicale europene la prețuri accesibile, punând accent pe profesionalism, colaborare inter-disciplinară, intimitate și confort.

Vrem să venim în întâmpinarea problemelor de sănătate ale oamenilor din această parte a judeţului, să-i ajutăm, să venim în întâmpinarea pacienţilor din mediul rural.

Pentru realizarea misiunii noastre ne-am ales cu cea mai mare atenție colaboratorii, astfel încât pacienții noștri să beneficieze de experiența unor specialiști de renume și profesioniști desăvârșiți. Punând accent pe colaborarea inter-disciplinară cei care ne calcă pragul nu vor beneficia doar de experiența unui singur specialist, ci de un diagnostic complet și de un tratament eficient.

Cei care deservesc CENTRUL MEDICAL BUZATU nu fac munca strict de doctor, ci pun mare accent pe prevenția bolilor si pe educația medicală a pacienţilor. CMB vine în întâmpinarea pacienților săi cu cabinete echipate cu aparatură de ultimă generație.

La CMB veţi găsi mereu o echipă unită și bine închegată în jurul pasiunii comune pentru medicină.