Florian Bodog, Ministrul Sanatatii, a anuntat ca a fost demarata o noua procedura pentru achizitionarea vaccinului hexavalent, urmand ca acesta sa fie pe piata in luna martie.

“In legatura cu vaccinurile, suntem in procedura de semnare, noi am primit ieri fila de buget. Deci este procedura de semnare pentru vaccinul tetravalent, iar pentru vaccinul hexavalent nu am primit aviz de control financiar preventiv, pentru ca procedura a fost incorect efectuata, motiv pentru care am demarat in cursul zilei de astazi o noua procedura scurta pentru a achizitiona vaccinul hexavalent. In continuare, suntem in cautare de solutii pentru vaccinul pentru hepatita B”, a declarat Ministrul Florian Bodog, citat de Agerpres.

Intrebat cat va mai dura pana va ajunge vaccinul hexavalent in cabinetele medicilor, potrivit sursei mentionate, ministrul a raspuns:

“Am avut intalniri atat cu specialistii din Ministerul Sanatatii, cat si cu firma producatoare si in luna martie vaccinul va fi pe piata, distribuit in toate directiile de sanatate publica”.

One Thought to “Ministerul Sanatatii a demarat o noua procedura pentru a achizitiona vaccinul hexavalent”

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.